Vicii

Are o formă lunguiaţă, două membre lungi pentru deplasare (picioare) şi alte două tot (mâini) lunguieţe pentru manipularea lucrurilor. Majoritatea extremităţilor sunt dispuse pe nucleu (cap), constând în organe de percepţie senzorială, relativ mari şi ele raportat la mărimea acestuia (capului), cu excepţia organului reproducător (se află între picioare). Capul este acoperit parţial de fire de păr, ca şi alte părti aleatorii ale suprafeţei corpului.

Se foloseşte de cavitatea bucală, care se află tot pe cap, şi pentru a comunica, dar acum aceasta (gura), care se aseamănă cu o ventuză, îi foloseşte la a inspira gazele rezultate în urma arderii unui tub de hârtie care conţine plante uscate, timp în care pare a se delecta cu o combinaţie armonioasă de sunete, tolănit într-o poziţie confortabilă.

De fiecare dată când inspiră aceste gaze, fiinţa face ca în capătul opus al obiectului, acesta să se aprindă mai tare. Apoi gazele (fumul) trec în organele interne ale fiinţei, după care sunt expirate. Fumul se ridică încet fiind mai uşor decat aerul.

Fiinţa repetă această acţiune până când tubul (ţigara) şi conţinutul acestuia au fost consumate. De aceea fiinţa respiră cu din ce în ce mai mare dificultate şi într-un ritm din ce în ce mai lent. Pentru a evita să simtă această senzaţie deranjantă, fiinţa ar trebui să consume un lichid care îi afectează negativ simţurile, numit alcool.


Like Be the first one who likes this post!

3 comments on “Vicii

Lasă un răspuns